• Aannemersbedrijf Van Hulten-Krol gecertificeerd PKVW-bedrijf

  Aannemersbedrijf Van Hulten-Krol gecertificeerd PKVW-bedrijf

  Aannemersbedrijf Van Hulten-Krol is een erkend PKVW-bedrijf wat inhoud dat wij uw woning kunnen opnemen en aanpassen volgens het label Politiekeurmerk Veilig Wonen.


  Lees meer
  Aannemersbedrijf Van Hulten-Krol gecertificeerd PKVW-bedrijf

  Aannemersbedrijf Van Hulten-Krol gecertificeerd PKVW-bedrijf

  Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Veel mensen denken dat ze veilig wonen. De praktijk laat zien dat het helaas anders is. In Nederland wordt er gemiddeld per jaar tussen de 80.000 en 90.000 keer ingebroken. Het preventiecertificaat is dus geen overbodige luxe. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) kunt u op vrij eenvoudige wijze uw huis veiliger maken. Met het PKVW heeft u tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak, terwijl ook de brandveiligheid toeneemt.

  Aannemersbedrijf Van Hulten-Krol is een erkend PKVW-bedrijf, dit houdt in dat wij uw woning kunnen opnemen en aanpassen volgens het label Politiekeurmerk Veilig Wonen.

  Onze preventieadviseur verzorgt de opname en brengt voor u een offerte uit. Na de opdracht brengen onze gespecialiseerde en betrouwbare vaklieden de zichtbare en onzichtbare beveiliging aan. Diverse verzekeringsmaatschappijen verlenen korting op de premie indien de woning is voorzien van het keurmerk. Zo kunt u de investering vanzelf terug verdienen.